Ring og bestil tid til en behandling 29 60 40 99

Ansigtsbehandling med synlige resultater

​Heart and Soul i hjertet af Odense udfører ansigtsbehandlinger, som foregår i rolige omgivelser i vores dejlige butik. Heart and Soul i Odense er ejet af Lone Jakobsen, som har over 30 års erfaring, derfor får du den bedste ansigtsbehandling.

Vores ansigtsbehandlinger

Heart and Soul udfører forskellige ansigtsbehandlinger, som du kan læse om her:

  • ​Dybderensning med peeling, serum og maske. Peelingen fjerner døde hudceller, dybderensningen renser for urenheder. Serum går ind og fugter huden indefra og til sidst en afsluttende maske. Behandlingen tager en time og koster 550 kr.
  • ​Luksus ansigtsbehandling. Denne luksusbehandling udføres ligesom dybderensning, men med massage før masken. Behandlingen varer halvanden time og koster 650 kr.
  • ​Afslappende ansigtsbehandling. Heart and Souls afslappende massage indeholder en peeling, serum og massage af ansigt, nakke, hals og decollete. Den afslappende behandling varer en time og koster 475 kr.
  • ​Frugtsyrebehandling går dybere ind i huden og er effektiv mod acne og ar. Den reducerer acne og ar. Jeg anbefaler produkter, som man skal bruge hjemme sideløbende med behandlingen. Det kommer an på din hudtype, hvor tit man skal have denne form for behandling.

Vejledning og rådgivning efter endt ansigtsbehandling

Mine behandlinger udføres med de bedste og lækreste produkter, som passer til din hudtype. Jeg sammensætter behandlingen, så den passer til din hudtype. Efter endt behandling kan jeg rådgive og vejlede om produkter til hjemmebrug, som passer til din hudtype. Hermed får din hud også den bedste behandling efterfølgende.

​​Butikken ligger i Odense, hvor du er velkommen til at komme forbi til en snak om dit behov for ansigtsbehandling. Heart and Soul kan også kontaktes på ​​telefon og e-mail.

Telefon: 29 60 40 99

E-mail: heart-and-soul@live.dk

Heart and Soul

Åsum Bygade 11
5240 Odense NØ


​​Telefon: 29 60 40 99

​Mail: heart-and-soul@live.dk 

​CVR: 21262609

Åbningstider

Behandling og salg af produkter efter aftale.​