Ring og bestil tid til en behandling 29 60 40 99

​Ansigtsroller

Skru tiden tilbage og styrk huden med dette unikke Beauty Roller system fra GENOSYS.
Med udskiftelige roller-hoveder og eneste roller med vibrator.

Metode

GENOSYS er et koncept, bestående af avanceret revolutionerende hudplejeprodukter, der kan bruges til hudforyngende behandling både i ansigt og krop. 

Beauty Roller fra GENOSYS er forsynet med de fineste mikronåle og vibrator, som stimulere huden og laver mikro kanaler, som skaber hurtig og effektiv penetration af GENOSYS aktive koncentrater. Denne proces stimulerer naturlige kollagen og elastin produktionen i huden.

De effektive behandlinger tilpasses den enkelte hudtype og tilstand.

Der udføres klinik behandlinger fra 1-2 gange pr uge til 1 gang pr 4-8 uge samt hjemmebehandlinger der planlægges sammen med GENOSYS behandleren.

GENOSYS Beauty Roller er specielt rettet mod anti-age / rynke forebyggelse, linjer, acne, ar, sart hud, åbne porer, nikotin belastet hud, strækmærker og cellulitis.​

GENOSYS Roller

Der er to typer af Beauty Roller fra GENOSYS. Den ene anvendes i ansigtet, på hals og décolleté. Den anden på kroppen. De forskellige Beauty Rollere fra GENOSYS har hhv. 540 nåle og 450 nåle.

de er mellem 0,25mm til 0,5mm lange. Tykkelsen af nålene er 0,2 mm, hvilket er den tyndeste nål, sammenlignet med andre Beauty Rollere.

Beauty Roller fra GENOSYS har nålene placered på en disk, hvilket sikre at nålene er stabile, og derved undgås skade på huden. GENOSYS Beauty Roller er den eneste skinroller på markedet som kan vibrerer ca. 6.000 gange i minuttet, dette giver ekstra påvirkning og øger blodgennemstrømning i huden, hvilket bevirke, at behandling med hjemmerullen er mild og smertefri. Man starter med 2-3 gange om ugen den første måned, og, som huden vænner sig til behandlingen, kan man bruge rullen op til maksimalt 3 gange om ugen. 

Udskyd og forhindre effektivt hudens aldringsprocesser med GENOSYS Beauty Roller.

Microneedling er et godt alternativ til laser resurfacing for patienter, der ikke er egnede for laser behandlinger eller ønsker mindre invasive indgreb. GENOSYS Beauty Roller behandling er baseret på naturlige kollagen induktion proces.

Det betyder, at mikro-nålene laver tusindvis af mikrokanaler i huden, som stimulerer hudens naturlige regenerering.

GENOSYS Beauty Roller er et sikrere alternativ til at forbedre rynker, acne ar, pigmentforandring, cellulite og strækmærker uden kirurgi og injektioner. Det kan bruges på alle hudtyper, til både kvinder og mænd i alle aldre. Behandling med GENOSYS Beauty Roller er ikke muligt, hvis personen er gravid, ammer, har diabetes eller er i antikoagulerende behandling. Patienten skal udfylde et helbredsskema til brug i forbindelse med GENOSYS Beauty Roller.

Beauty Roller fra GENOSYS har nålene placeret på en disk, hvilket sikre at nålene er stabile, og derved undgås skade på huden. GENOSYS Beauty Roller er den eneste Beauty roller på markedet​.

GENOSYS Beauty Roller til professionel brug

Med nålelængde 1,0 mm bruges til følgende hudproblemer:

  • Hud resurfacing
  • Lidt til mellemstore rynker
  • Hyperpigmentering
  • Store porer
  • Solskadet hud

GENOSYS Beauty Roller med nålelængde 1,5mm er den bedste start til behandling af:

  • Ar og acne mærker
  • Dyb rynker
  • Strækmærker​

Før og efter behandlingen

Behandlingen:

Behandlingen med GENOSYS Beauty Roller til professionel brug foregår på klinikken og udføres kun af en professionel kosmetolog eller sygeplejerske.

Behandlingen vil normalt altid består af en serie af flere behandlinger med et afstemt tidsinterval. Hyppigheden af behandlinger er meget individuel fra person til person.

Efter behandlingen:

Efter behandlingen vil huden være letter rød og varm. Varmen aftager hurtigt, rødmen kan tage 1-2 dage om at forsvinder. Man må ikke bruge makeup og sæbeprodukter på huden i det første døgn efter behandlingen. Man SKAL bruge solcreme med minimum faktor SPF 30. Resultatet af behandlingen ses først efter et stykke tid, da hudens kollagen reproduceres.​

Heart and Soul

Åsum Bygade 11
5240 Odense NØ


​​Telefon: 29 60 40 99

​Mail: heart-and-soul@live.dk 

​CVR: 21262609

Åbningstider

Behandling og salg af produkter efter aftale.​