Ring og bestil tid til en behandling 29 60 40 99

Hårfjerning med voks – hurtigt og effektivt

​Er du også træt af uønsket hårvækst, som skal fjernes mere eller mindre hver dag med en skraber? Så lad Heart and Soul i Odense hjælpe dig. Jeg udfører hårfjerning med voks på ben, arme, axil, bikini, ansigt, ryg og bryst. Heart and Soul har mange års erfaring med hårfjerning med voks, så du får det bedste resultat.

En hårfjerning med voks er det mest effektive

Den mest effektive hårfjerningsmetode er hårfjerning med voks, hvis du ønsker et langtidsholdbart resultat. Ved voksbehandling fjerner man hårene fra roden, hvor man derhjemme med en skraber kun fjerner det yderste af hårene, så de hurtigt kommer tilbage stikkende. Ved hårfjerning med voks vokser hårene naturligt ud igen og er derfor bløde. Ved regelmæssig voksbehandling er man hårfri i 3-6 uger.

​​Inden hårfjerning

Inden du skal have foretaget en hårfjerning, skal du hjemmefra have forberedt dig, så du får det bedste resultat. Derfor er det en god ide at eksfoliere og gennemfugte huden dagen inden hårfjerningen. For at få det bedste resultat er det nødvendigt at hårene på kroppen er minimum 5 millimeter lange.

​Efter hårfjerningen anbefaler Jeg løstsiddende tøj, så huden kan få lov til at køle ned og undgå irritation i form af tætsiddende tøj. Et par dage efter behandlingen anbefaler jeg, at du starter med peeling for at undgå indgroede hår.

Heart and Souls klinik ligger i Odense, hvor du er meget velkommen til at komme forbi til en snak om vores behandlinger. Jeg kan også kontaktes på telefon og e-mail.

Telefon: 29 60 40 99

​E-mail: heart-and-soul@live.dk

Heart and Soul

Åsum Bygade 11
5240 Odense NØ


​​Telefon: 29 60 40 99

​Mail: heart-and-soul@live.dk 

​CVR: 21262609

Åbningstider

Behandling og salg af produkter efter aftale.​