Ring og bestil tid til en behandling 29 60 40 99

Japansk lifting – den naturlige rynkebehandling

​Heart and Soul i Odense udfører Japansk lifting. Japansk lifting er for dig, som ønsker et naturligt ansigtsløft. Vil du gerne af med ansigtets ydre tegn på ældning? Så er Japansk lifting en helt fantastisk metode, det er en naturlig form for rynkebehandling, som reducerer ansigtets rynker, poser under øjnene, hævelser og meget mere. Behandlingen er meget afslappende og kombinerer ansigtsmassage, zoneterapi, som tilsammen giver et fantastisk resultat i form af et naturligt ansigtsløft.

Selve behandlingen

Når behandlingen udføres, anvendes der hybenolie, som har et ekstra højt indhold af C-vitamin, der er meget renegerende for huden. Jeg bruger også en hvid ler, der renser huden samtidig med, at de indre udrensningsorganer stimuleres på samme måde som ved zoneterapi. Når disse to første trin er udført, går vi videre til det tredje trin, som er selve liftingen af huden. Her bruger jeg igen hybenolie samt en massageteknik, der opstrammer og løfter huden.

​Til sidst bruges der en opstrammende maske med knuste hybenkerner. Denne behandling virker samtidig meget afslappende og afstressende. I Japan og USA har Japansk lifting været brugt længe blandt skuespillere og Tv-værter, da man efter bare en enkel behandling ser et fantastisk resultat.

Priser på Japansk lifting

Hos Heart and Soul udføres der Japansk Lifting, hvor første behandling koster 700 kr. Man kan også købe 10 behandlinger for 6500 kr. Så hvis du er interesseret i et naturligt ansigtsløft, hvor man kan se resultater med det samme, så skal du have japansk lifting.

Du kan kontakte mig på telefon og e-mail.

Telefon: 29 60 40 99

​E-mail: heart-and-soul@live.dk

Heart and Soul

Åsum Bygade 11
5240 Odense NØ


​​Telefon: 29 60 40 99

​Mail: heart-and-soul@live.dk 

​CVR: 21262609

Åbningstider

Behandling og salg af produkter efter aftale.​